Blog

Nunta la Superlativ

Nunta la Superlativ

Brigitta si Alexandru – Wedding Highlights from bbvideo on Vimeo.

Este un adevarat privilegiu sa ai sansa de a-ti desfasura activitatea intr-un mediu in care esti inconjurat de fericire in forma pura, job-ul de fotograf si videograf profesionist de nunta venind „la pachet” cu aceasta sansa, pentru simplul fapt ca toate nuntile sunt frumoase, toate nuntile au momente pline de sensibilitate, bucurie, romantism …Iar cand fotografia sau videoclipul de nunta nu doar confirma asteptarile mirilor, ci aduc in plus momente menite sa surprinda placut privirea, efect al experientei castigate in decursul sutelor de ore de munca in cadrul a zeci de nunti la care participam anual, a fost doar o chestiune de timp pana cand o solicitare avea sa ne surprinda si onoreze in acelasi timp.
Exista o lege nescrisa a meseriei de videograf de nunta care ne impiedica sa comparam nuntile din portofoliu, si cu toate acestea nu vom ezita sa etichetam nunta dintre Brigitta si Alexandru ca fiind cu adevarat o nunta la Superlativ!1. Brighitta Balogh
Brigitta este nimeni alta decat fosta concurenta care a tinut cu sufletul la gura mii de fani la show-ul Pro Tv, Vocea Romaniei. La o simpla cautare pe net, gasesti in spatele acestei tinere o cariera stralucitoare, demna de invidiat daca ne gandim la varsta sa, incepand de la colaborarea cu celebrul Snoop Dogg si terminand cu nume celebre de pe meleagurile autohtone, artista facand parte in trecut din marea familie de la HaHaHa Production, iar mai nou, indeplinindu-si o mai veche dorinta de a deveni artist Cat Music.02
Alex este tour managerul lui Smiley, facand parte din echipa HaHaHa Production de pe vremea cand aceasta nu avea o existenta materiala, prieten din copilarie cu multi dintre cei care astazi ii sunt colegi, inclusiv Smiley, este „acel cineva cu picioarele pe pamant” cum se autocaracterizeaza pe site-ul casei de productie.
Privindu-i, realizezi ca dragostea pura nu depinde de cariera profesionala, ca tineretea iti da dreptul sa te lasi purtat de sentimente, sa-ti indeplinesti visele care coincid cu ale oricarui alt tanar de pe acest pamant, ca nu esti condamnat sa amesteci viata personala cu cea profesionala, chiar daca esti implicat in viata publica. 9. Marius MogaMomentele surprinse in videoclipul nuntii releva emotie si tandrete, feminitatea, naturaletea, gingasia emanate de superba rochie de mireasa a Brigittei imbinandu-se perfect cu usorul iz de sobrietate dat de costumul lui Alex.
Cum era de asteptat, nunta dintre cei doi a reprezentat pe langa o concentrare masiva de vedete din showbiz-ul romanesc, o intalnire intre prieteni, atmosfera electrizanta, molipsitoare de-a dreptul fiind garantata de numele sonore prezente daca amintim doar de Smiley ,Marius Moga si Alex Velea.

Pentru noi, realizarea filmului nuntii a reprezentat cam ceea ce-si doreste orice videograf de nunta o viata intreaga, prin prisma faptului ca protagonistii evenimentului sunt obisnuiti cu obiectivul camerei de filmat, neexistand trac sau rigiditate, asa cum se intampla de multe ori la nuntile in care suntem solicitati, o nunta la Superlativ in adevaratul sens al cuvantului.


  • Facebook
  • Vimeo