Blog

Echipamente – BB Video Production

Echipamente BB Video Production

Din dorinta de a avea o atitudine cat mai transparenta cu potentialii clienti sau cu cei care au apelat deja la serviciile noastre si asa cum am promis in articolul anterior, venim astazi cu detalii despre partea logistica si investitia care ne ajuta in crearea unui material de inalta clasa, editat in totalitate care sa contina un videoclip de nunta cu adevarat profesionist, ce nu asigura doar placerea privitorului ci garanteaza si posibilitatea ca prin versatilitate sa se poata adapta in decursul trecerii timpului, la evolutia tehnicii foto video.
In general parerile sunt impartite in lumea profesionistilor cand vine vorba despre filmare de nunta, fiecare aducand argumente pro sau contra in lupta dintre filmarea cu camera profesionala si DSLR-ul. Nu ne propunem sa ne transformam in formatori de opinie sau sa intram in polemica cu cineva, dar de la bun inceput se cuvine sa precizam ca BB Video Media Production si-a concetrat atentia pe rezultatul filmarii si nu pe lipsa de efort, optand pentru ambele variante atat camere cat si DSLR, investind masiv si continuu in tehnologia de ultima generatie capabila sa justifice termenul de profesionisti in materie de videofilmari nunta.
Pentru a fi cat mai expliciti, o filmare nunta cu DSLR inseamna arta cinematografica, finete si atentie asupra detaliului, oricat de neimportant ar parea acesta… sa nu uitam ca perfectiunea este pana la urma suma mai multor elemente perfecte, intr-un sistem piramidal in care varful il reprezinta satisfactia atat a clientului cat si a noastra ca si videografi de nunta profesionisti.
CAMERE VIDEO & DSLR
CANON C 100 ( 20 000 RON) – o camera profesionala revolutionara care reuneste tehnologia Canon consacrata, bucurandu-se de un real succes datorita integrarii perfecte in fluxul de lucru, creativitatea EOS dand o libertate fara precedent in redarea fidela a fiecarei povesti.
CANON C100 MARK II (21 000 RON) – este o camera video care datorita procesorului de imagine Canon DIGI DV4 ofera o imagine FULL HD ireprosabila si zgomot de imagine redus, SENZORUL CMOS Super 35 mm de 8,3 megapixeli avand un unghi de cuprindere si o profunzime de camp imbatabile, ceea ce o face foarte indicata in filmarile din zilele cu soare puternic, ideala pentru echipele de productie.
CANON 5D MARK III (11 600 RON) – este un aparat DSLR robust dotat cu un Senzor FULL-FRAME de 22megapixeli capabil sa conserve detaliile fine din zonele intunecate sau excesiv de luminate. Inregistreaza sunet stereo digital la 48 kHz oferind in acelasi timp un control manual al intensitatii acestuia prin monitorizare continua.
CANON 6D (6 000 RON) – aparatul DSLR posesor al SENZORULUI CMOS FULL FRAME de 20 megapixeli dar si al procesorului de imagine extrem de puternic DIGIC 5+ este capabil sa va ofere imagini clare si detaliate in tonuri si nuante capabile sa captiveze orice privire.
OBIECTIVE CAMERA
CANON 24-105 F4 L (3 700 RON) – singurul obiectiv cu zoom standard cu o manevrabilitate si calitate a lentilelor superioare, isi pastreaza diafragma f4 pe tot intervalul de marire, fiind beneficiarul unui sistem de stabilizare a imaginii in 3 trepte.
CANON 24-70 F2. 8L (4 000 RON) – este un obiectiv cu zoom ALL-AROUND dotat cu o optica desavarsita, capabil sa redea fidel imagini la o rezolutie extraordinara. Beneficiaza de sistem de focalizare Ultrasonic foarte rapid si precis, stabilizator de imagine pana la 4 trepte si mod Macro pentru marire de pana la 0,7 ori.
CANON 16-35 F2. 8L (5 800 RON) – este obiectivul ideal pe care il folosim atunci cand este necesara apropierea de subiect sau spatiul de desfasurare al evenimentului este redus. Beneficiar de straturi protectoare Super Spectra, acesta are o deschidere circulara pentru un ” bokeh” ( separare a subiectului de fundal) si o rezistenta mare la conditii atmosferice vitrege.
CANON 70-200 F2. 8L USM ( 5 500 RON) – este un teleobiectiv profesional cu zoom, avand diafragma deschisa F/2.8 si 4 elemente din sticla UD pentru corectarea aberatiilor cromatice. Motorul ultrasonic USM declanseaza autofocalizarea rapid si silentios, facand din acest teleobiectiv unul dintre aparatele preferate de videografii de nunti.
CANON 14mm F2.8L USM (9 000 RON) – obiectivul care prin acoperirea unghiului de 114° depaseste perspectiva ochiului uman ajutandu-ne in captarea imaginilor din interioarele mici si la surprinderea impresionanta a peisajelor, creeand impresia de separare intre subiectii aflati in plan apropiat si fundal.
CANON 35 mm F1.4L USM (5 800 RON) – un alt obiectiv al seriei L care surprinde, conceput pentru precizie si pentru capacitatea de reducere a efectele de tip fantoma, asigurand un echilibru corect al culorilor. Acesta ne ajuta foarte mult atunci cand lumina incepe sa scada gradual datorita tratamentului Super Spectra.
CANON 15 mm F2.8 EF (2 000 RON) – obiectivul care asigura captura unor imagini memorabile ingloband tehnologie a diafragmei EF, fiind de mare ajutor in obtinerea acelor imagini emisferice.
SIGMA 105 mm F2.8 MACRO (2 800 RON) – este obiectivul cu focalizare automata care datorita tratamentului Special Low Dispersion aplicat lentilelor ofera o corectie excelenta pentru toate tipurile de aberatii si distorsionari.
SIGMA 17-50 F2.8 (1 700 RON) – este un obiectiv incredibil de versatil, proiectat special pentru camerele SLR, caracteristica OS (stabilizare optica) asigurand obtinerea unor imagini clare pe intregul interval de zoom.
SAMYANG 85 mm F1.4 (1 400 RON) – este obiectivul ideal pentru obtinerea unor imagini deosebite in situatiile de iluminare slaba, timpi scurti de expunere prevenind aparitia imaginilor miscate.
SISTEME DE STABILIZARE
EAGLE EYE 5D 3 AXE (3 000 RON) – realizat din fibra de carbon si aliaj de aluminiu acest sistem de stabilizare permite obtinerea unor cadre aeriene de clasa superioara, fiind dotat cu un multi rotor antivibratii BGM 5208-180-12 auto, fiind proiectat pentru o gama larga de camere DSLR.
GENUS KIT SUPORT UMAR (9 000 RON) – realizat din aluminiu folosit in industria aviatica, ofera balansul perfect si stabilitatea necesara pentru filmare, putand fi pozitionat atat pe umarul drept cat si pe cel stang, facandu-l sa fie unul dintre cele mai captivante sisteme ergonomice din clasa sa.
MONOPIED & TREPIED
MANFROTTO MVM 500A 3 BUCATI (3 700 RON) – este un monopied care asigura miscari fluide pe doua axe, cu o stabilitate superioara, capul pentru tilt si cartusul pentru pan functionand fara sa sacadeze.
MANFROTTO KIT 509HD 545 BK (5 500 RON) – trepiedul din aluminiu dotat cu picioruse din cauciuc care ii permit amplasarea pe spatii lucioase, este beneficiar al noului sistem FDS (Fluid Drag System) bazat pe cartuse fluide atat pentru inclinare cat si pentru panoramare.
SINA- SLIDER
GLIDETRACK SD PRO (2 200 RON) – este cel mai usor slider existent pe piata, functionand silentios datorita rolelor de culisare cu rulment dublu, imaginile obtinute creeand senzatia de plutire.
MACARA
CAMBO V40 (72 000 RON) – inca unul din elementele care ne delimiteaza de amatori, si care ne da libertatea de a obtine imagini memorabile fiind de un real suport in evenimente sportive, competitii auto-moto, videoclipuri pentru nunti, videoclipuri muzicale. Bratul macaralei se extinde pana la o lungime de 6,65 m obtinandu-se senzatia de zbor deasupra evenimentului filmat.
LUMINI & PROIECTOARE
KIT COSMOLIGHT 3X800W (5 900 RON) – proiectoare open-face generatoare ale unei adevarate cascade de lumina, utilizat atat la interior cat si la exterior, mecanismul de focus cu care acestea sunt dotate permitandu-ne o pozitionare a luminii acolo unde ne este necesar.
TRANSMITER LIVE HDMI FULL HD
IDX CW-1 WIRELESS KIT (4 000 RON) – transmite videoclipuri necomprimate atat video cat si audio, avand incorporata tehnologie WHDI, beneficiind de o antena inteligenda pe o banda cu licenta gratuita, cu frecventa de 5 GHz.
STATIE GRAFICA-CALCULATOR DE EDITARE GRAFICA (10 000 RON)
ACCESORII (acumulatori, lampi, difuzii, blende,filtre,imprimanta)- 5 000 RON

Un calcul simplu evidentiaza valoarea aproximativa de 50 000 euro investitie doar in echipamente de ultima generatie. Nu vrem sa fim intelesi gresit…scopul acestui articol este pur informativ/educativ, un alt mod prin care speram ca vom ajuta clientii nostrii sa faca mult mai usor distinctia intre amatorism si profesionalism.
Suntem siguri ca dupa parcurgerea acestui articol am reusit sa spulberam orice urma de indoiala cu privire la natura si maniera profesionista prin care noi intelegem sa ne facem datoria dar si atitudinea tributara acunsa in spatele cuvantului videograf de nunta. Intrebari?


  • Facebook
  • Vimeo