Trailer

Ioana & Andrei

Ioana si Andrei – Wedding Trailer from bbvideo on Vimeo.

Prima nunta la inceputul acestei veri si probabil cel mai reusit trailer facut de mine pana acum.
Am avut oportunitatea de a filma la o nunta frumoasa si cu totul deosebita, mai exact doua nunti fiindca Ioana si Andrei au avut parte de doua nunti la distanta de 7 zile si 700 km. Doua nunti pline de contraste, prima nunta intr-un local select din Bucuresti si ce-a de-a doua cu traditii si obiceiuri romanesti de odinioara in Nordul Bucovinei in Tinutul Hertei teritoriul aflat acum in componenta Ucrainei.
Am filmat 3 zile in care am avut parte si de soare si ploaie si de vant. Am avut sansa sa filmam in cateva locatii superbe. Manastirea Banceni care este de o frumusete rara dar si la Cetatea Hotinului, care a stat multe sute de ani la hotarele Moldovei.
Va marturisesc ca mi-a fost greu greu sa selectez cadrele pentru trailer fiindca am tras foarte multe cadre superbe, insa o sa le vedeti cu siguranta in clipul nuntii https://vimeo.com/51683836.
A fost o nunta la care ne-am simtit in largul nostru pentru ca am lucrat cu un cuplu frumos, plin de viata si pasiune. Andrei are calitatile unui regizor.
Felicitari , Ioana si Andrei!
Mi-ar placea sa am parte cat mai des de asa miri… 🙂

Videografi: Claudiu Coman & Marian Coman
Editare : Marian Coman
5D Mark II & 7D

Aici puteti viziona si Clipul de nunta:


  • Facebook
  • Vimeo