Blog

Servicii foto video … De ce noi?

06Nu este simplu atunci cand trebuie sa alegi profesionistii de a caror pricepere este legata redarea cu fidelitate a celor mai importante momente ale nuntii tale, dintr-un univers de oferte care mai decare mai tentante. Filozofia BB Video Production vine cu un concept nou, fine-art, rezultat al unei pasiuni molipsitoare pentru munca depusa, dublata de o creativitate in care imbinarea cadrelor puternice prin culoare si abordare cu cadre romantice si pline de tandrete, fericesc sufletul oricarui privitor.
Filmul care ruleaza pe prima pagina, si a carui poveste scrisa o vom relata in continuare, este rezultatul cel mai elocvent, imbinand cu un simt artistic desavarsit cadre in care se suprapun elemente lejere, degajate, naturale…

Firul de nisip din clepsidra timpului fiecaruia dintre noi,se scurge aducand cu fiecare secunda momente, gesturi, trairi memorabile adunate sub denumirea generica de amintiri. Dupa lectiile primilor pasi, intreg universul se pierde in lumea jocului si a povestilor, in care printi frumosi inving balauri cu sapte capete cucerind pe veci mana si inima preafrumoaselor printese. 02Este momentul in care in sufletul fiecarei copile se strecoara incet si subtil o dorinta care va insemna totul, ziua in care ea va atinge perfectiunea, ziua in care ea va fi printesa, acea zi in care EA va fi mireasa…Timpul se scurge aproape pe nesimtite aducand cu sine ziua multasteptata, ziua al carui cuvant de ordine este „trebuie sa fie asa!”, cand fiecare detaliu conteaza la fel de mult ca insasi ratiunea de a fi.
Pentru Andreea si Alex acest moment in care isi vor uni destinul reprezinta apogeul unei povesti de dragoste in care romantismul aduce cu sine o sensibilitate care iti taie respiratia.

0403Dincolo de agonia cautarilor pentru locul in care se va desfasura evenimentul, meniu, muzica, decoratiuni… gratie domeniului in care Andreea isi desfasoara activitatea, o casa de moda mai precis, i-a oferit prilejul de a-si creea rochia de mireasa de o frumusete rapitoare si pantofii in atelierul propriu, in care fiecare perla aplicata manual emana stil si eleganta. Poate una dintre cele mai dificle alegeri o reprezinta alegerea profesionistilor pentru fotografia de nunta si a videografului. Imaginile surprinse in ziua nuntii si filmul nuntii trebuie sa surprinda cat mai fidel momentele cu incarcatura emotionala care vor dainui si vor conserva sentimentele traite in aceasta zi si peste 10, 15 sau 20 de ani.

07Un zambet strengaresc al Andreei, o privire plina de intelesuri, jocul unei adieri de vant cu o suvita din parul lui Alex sau eleganta si pasiunea tanarului cuplu emanata in timpul dansului mirilor sunt lucruri care necesita o sensibilitate profunda si din partea cameramanilor sau a fotografului, pentru ca intr-o zi, cand pe o plaja de la malul marii, peste imperiul de scoici si nisip, cand sigura muzica prezenta in jur va fi tipatul pescarusilor si zgomotul valurilor sparte de mal, cand vor fi vizionate aceste imagini sa poata fi spus fara niciun dubiu: ” a fost unic…a fost nunta noastra…”

Andreea + Alex from bbvideo on Vimeo.


  • Facebook
  • Vimeo