Clipuri Nunta

Adina & Oscar

Adina & Oscar – Una boda de cuento en Espana from bbvideo on Vimeo.

Pentru vilualizarea nuntii click aici:

Adina & Oscar – Nunta in Spania from bbvideo on Vimeo.

Provocarile sunt esenta vietii, momente cruciale in care se sparg limite, se ating apogeuri, se frang prejudecati…Cand aceste provocari vin partea unui eveniment care trebuie filmat, cameramanul profesionist devine pictorul renascentist care schimba pensula cu camera de filmat, zugravind prin cadru dupa cadru opera de arta romantica care nu va fi doar a protagonistilor personajelor de nunta, ci un mesaj pe altarul numit dragoste si casatorie.
Dovada ca BB Production nu are limite pe taramul filmului de nunta si ca fiecare solicitare reprezinta in sine o provocare, este videoclipul de nunta dintre Adina si Oscar.
Cine spune ca dragostea adevarata poate fi atrofiata de reguli, religie nationalitate, distanta sau orice alt element destabilizator, inseamna ca nu i-a cunoscut inca pe Adina si Oscar, povestea de dragoste dintre acestia, si nunta magnifica al carui videoclip l-ati urmarit fiind dovada cea mai palpabila ca suflete pereche nu au bariere care sa se poata masura in kilometri. Oricare ar fi fost circumstantele, acestia tot ar fi ajuns sa se cunoasca si sa construiasca impreuna o poveste la fel de frumoasa, pentru ca sufletele ale caror destine urmeaza sa se uneasca, sunt menite sa se regaseasca intodeauna. Povestea lor de dragoste cu iz adolescentin i-a purtat in acea lume de vis, in care cerul este mai albastru, noaptea stelele sunt mai aproape de pamant, iar momentul zilei in care cei doi urmeaza sa se intalneasca este precedat intotdeauna de celebrii „fluturasi din stomac”. Apoi, cu numele gravate reciproc adanc in suflete si pe verighete, au pasit in casa Domnului pentru juramantul sacru , intr-o zi torida a lunii august din peninsula iberica. A fost ziua in care Adina a primit raspunsul la intrebarea pusa de atatea ori lui Oscar:” dragul meu, tu de ce ma iubesti?” iar Oscar nu a mai raspuns „iti voi raspunde maine draga mea!” ca intr-un joc strengaresc, multumindu-i pentru echilibrul, linistea si compasiunea primite.
Poveste lor, privita din exterior, poate fi un exemplu din care fiecare dintre noi avem cate ceva de invatat pentru ca exprima ,pe langa sentimentul de iubire pura, esenta dragostei, loialitatea, spiritul de sacrificiu, puterea de a fi acolo, umar langa umar cand viata o cere si a infrunta si depasi orice problema ivita pe cararea vietii in doi.


  • Facebook
  • Vimeo